Werkwijze bij een complete badkamerrenovatie

Wanneer ik uw offerteaanvraag heb ontvangen neem ik contact met u op om ter plaatsen de situatie te kunnen bekijken , beoordelen en inmeten en met u de mogenlijkheden bespreken..

Vervolgens bied ik u een gratis en vrijblijvende offerte aan waarin alles is opgenomen zodat u naderhand niet met verrassingen komt te staan met vreemde meerwerken en dergelijke.

Bij aanvang van de werkzaamheden dient u ervoor te zorgen dat alle materialen zoals sanitair en tegels aanwezig te zijn. De bouw en verwerkingsmaterialen zullen door mij worden verzorgt.

Duur van de verbouwing:

Normaal , bij een doorsnee badkamer , hebben wij maximaal 2 weken arbeid nodig.
Grotere Badkamers en badkamers waarin de muren uitgeraapt ( gestuct ) of waarin muren verplaatst moeten worden om de badkamer te vergroten kan de totale verbouwing hiervan tot 3 weken duren.Dit ook door de tijd die nodig is voor het drogen van het stuc-werk.

De eerste week zullen wij slopen hakken en het leidingwerk gereed maken en eind van de week het overige ‘tegel klaar’ van de badkamer verzorgen.

Wij zorgen er dan voor dat er de week erop ‘betegeld’ kan worden en dat dan uiterlijk donderdag de loodgieter kan ‘af-sanitairen’ zodat vrijdag de kitter kan kitten en ik de badkamer kan opleveren.

Zaterdags kunt u dan alweer volop van uw nieuwe badkamer gaan genieten.