Website DecorStone met nieuwe content

Mijn website gevuld met nieuwe content en gebruik gemaakt van de mogelijkheden die WordPress allemaal te bieden heeft.
Mijn website www.decorstone.nl is vanaf het begin aan een statische website geweest ( de website bestond uit allemaal aparte HTM pagina’s ).

Website DecorstoneNu heb ik de website omgezet in een dynamische website ( PhP pagina die verschillende content uit de database kan aanroepen ) . Het grote voordeel is dat ik nu veel sneller en gemakkelijker pagina’s , foto’s en dergelijk kan toevoegen. Ook wanneer er nu een wijziging gemaakt moet worden aan de layout of een functionaliteit op een pagina toevoegen dat dit ineens op alle pagina’s wordt doorgevoerd en ik niet meer alle pagina’s handmatig hoef te veranderen.

Ik heb van mijn oude website het HTM en CSS vertaald naar een WordPress theme . Wel heb ik als extra een zoekfunctie en een sociale media toevoeging gemaakt. Tevens worden nu verschillende posten en berichten onderverdeeld in diverse categorieen.


Tegelzetter in AmmerzodenTegelzetter in CulemborgTegelzetter in Den BoschTegelzetter in DrunenTegelzetter in EngelenTegelzetter in GeldermalsenTegelzetter in HaarsteegTegelzetter in HedelTegelzetter in HeusdenTegelzetter in HoutenTegelzetter in UtrechtTegelzetter in VianenTegelzetter in VlijmenTegelzetter in VughtTegelzetter in WaalwijkTegelzetter in WaardenburgTegelzetter in Zaltbommel

Reacties gesloten.