Hoog in Google , DecorStone

Hoog in GoogleNu ik mijn website www.decorstone.nl heb vernieuwd heb ik ook gewerkt aan de zoekmachine optimalisatie ( SEO ) ofwel om te zorgen dat de website hoog in Google , Yahoo of Bing komt wanneer mensen mij zoeken.
Aangezien Google de meest gebruikte zoekmachine is probeer ik mij zoveel mogelijk aan de spelregels van Google te houden.

Gelukkig is de concurrentie bij de tegelzetters websites, wat zoekmachine optimalisatie betreft, erg laag dus was dit allemaal niet te moeilijk.
Zonder echt veel moeite kwam onder andere ‘ Tegelzetter Heusden ‘ ( zie de  printscreen hier boven ) op de eerste pagina.

Deze pagina had ik aangemaakt en binnen 24 uur verscheen deze al op de eerste pagina van Google op de derde plek bij de organische zoekopdrachten. Alleen de online tefefoongids scoorde beter en daar boven zijn betaalde adverteerders via Ad-Words. Ad-Words van Google is ook een zeer efficiente manier van adverteren of wanneer je website niet in de organische zoekopdrachten verschijnt toch bovenaan een zoekpagina te komen met je zoekwoorden , enkel moet je voor deze dienst wel betalen. Maar als je dat goed doet krijg je wel waar voor je geld en is het een goedkope manier van adverteren ( De kosten zijn wel afhankelijk van de zoekwoorden welke je wil gebruiken. )

Website DecorstoneNu (bijna) alle gemaakte pagina’s op de zoekwoorden die ik voor doel had op de eerste of tweede pagina van de organische zoekopdrachten in Google voorkomen ben ik begonnen om te fine-tunen van de zoekopdrachten. Want het kan natuurlijk dat de pagina in de zoekopdrachten nog gaat stijgen maar het kan ook zijn dat die naar een paar dagen of weken weer wat weg zakt. Dus nu is het zorg dat de pagina’s die gevonden worden ‘sterk’ zijn of ‘sterk blijven’ met de hoop dat ze nog wat verder omhoog schieten.

Om je website pagina’s goed gevonden te laten worden is het belangrijk dat de website aan bepaalde voorwaarden voldoet, ik ben tegelzetter en geen SEO specialist maar met de kennis die ik bezit over website’s maken lukt het me vrij aardig. Mits er niet al teveel concurrentie is in de zoekwoorden of zoekopdrachten.


 

4 Reacties.

  1. Heusden is dan ook maar een kleine plaatsnaam. Op Tilburg en Den Bosch kan ik je organisch niet vinden 😉

    • Op Tilburg had ik niks geoptimaliseerd dus wellicht klopt dat , Op den Bosch zie ik me 3 keer op de eerste pagina . en met wel 2 websites , zowel deze als mijn Decorstone website

  2. Inmiddels hebben alle gemaakte paginas op http://www.decorstone.nl al een google 1e pagina positie … nu nog allemaal naar de top 🙂

  3. Nu maar rustig afwachten op de google crawler om de pagina’s opnieuw te indexeren