Tegelwerk en badkamer installatie

Bovenstaande afbeeldingen vergroten door hier op te klikken


Voor een klant in Breskens hebben het gehele tegelwerk en badkamerinstallatie verzorgt.

De klant wilde alles in 1 hand hebben wat betreft deze werkzaamheden. Hierbij ging het om het leveren en aanbrengen van de gehele beneden verdiepingsvloer met Lea rain forest tegels in patroon 401 met bijbehorende plinten. Leveren en aanbrengen van de wand en vloertegels welke respectievelijk 30×60 tegen de wand en 60×60 op de vloer en beide gerectificeerd voor de sanitaire ruimtes. En hierbij nog het leveren en plaatsen van alle sanitair voor beide badkamers en toiletruimte.

De bouw werd verzorgt door Select Huis en wat we niet vaak meemaken maar voor ons wel ideaal is dat we in de bouw mee mochten en ingepland waren.
Select Huis heeft hierbij de wanden rondom van de badkamers en toilet aangebracht en de voorzetwanden en tussen muurtjes zijn door ons aangebracht.

Het sanitair wilden ze ook dat dat verzorgt , zowel geleverd en aanbracht , door ons. Hierbij zijn ze naar Plieger Goes gegaan om de badkamers uit te zoeken zodat wij deze hier op volgend konden aanbieden.
Uiteraard hebben wij zelf alle tegelwerk verzorgt en het installatie werk is in opdracht van ons verzorgt door de Haas installatietechniek. Alle tegelwerk tegen de wanden en de begane verdiepingsvloer is uitgevoerd door middel van lijmen en de beide badkamer vloeren zijn verwerkt in de specie , dit omdat er easydrains zijn geinstalleerd en hier een goed afschot op tegelmaat gemaakt moet worden.

Reacties gesloten.