Nijmeegse vierdaagse 2013

Dit jaar voor de 2e maal de Nijmeegse vierdaagse 4x50km gelopen en uitgelopen!

Gezien het vorig jaar niet echt helemaal vanzelf ging zag ik er dit jaar zwaar tegen op maar ik wilde het niet missen ! Dus 4 dagen elke ochtend om 2.30 uur de wekker om 3.00 uur in de auto en dan was ik mooi om 3.45 uur aan de start want om 4.00 ging het hek op en kon de dag beginnen!

De eerste dag s’avonds zag ik mezelf nog op Rtl4 bij Boulevard !

We hadden alle dagen mooi zomers weer tot wel aan de zeer warme kant aan toe , maar langs de route was er genoeg water om te drinken of te koelen.

Ondanks ik er tegen op zag en ik vorig jaar niet de moed en energie kon opbrengen om me smiddag na de wandeling te mengen in het feestend publiek , want een groot feest is het ! Was dat dit jaar toch anders , op donderdag wat mensen ontmoet uit Zoetermeer en het mee feesten ging me goed af , zo goed dat ik er Vrijdags toch behoorlijk last van had.
De vierde dag was het tempo uit het lopen er wel uit bij me en niet zozeer door de avond ervoor maar ook wel door zere voeten en dit niet eens door blaren.

Om 16.00 uur kwam ik de laatste dag dan ook pas binnen , maar al met al kan ik zeggen dat het me makkelijk af ging . En ook omdat ik weer weinig tot niks aan voorbereiding had gedaan.

Hier onder nog enkele impressie foto’s.

Reacties gesloten.