Website laten maken ?

website laten makenIn alle jaren dat ik actief ben op internet heb ik me ook bezig gehouden met het maken van websites en reclame maken en promoten van bedrijven op het internet. Uiteraard moest er een factuurtje verstuurd worden voor de diensten die ik lever en leverde. Bij bekende van mij was het geen enkel probleem om deze diensten te leveren en dan een factuur uit mijn tegelzetbedrijf te versturen. Nu ik de laatste tijd ook meerdere klanten krijg om diensten van deze aard te verzorgen heb ik alsnog besloten om ook DecorStone als webhosting en internet reclame te vermelden bij de kamer van koophandel.

Bij boven genoemde vond ik ook dat er een nieuwe website en nieuw brief en factuur papier hoorde. Mijn nieuwe website hiervoor kunt u vinden op http://www.decorstone-webdesign.nl

Tevens heb ik een eigen server waarbij ik ooku als klant een eigen gebied op de server kan geven waar u uw eigen website kan beheren met ftp of andere of meerdere domeinen kan toevoegen of databases kan aanmaken en dergelijk.

Wilt u ook een website laten maken door mij of een website laten hosten ? Neem dan contact met mij op.

1 Reacties.

  1. website laten maken Mijn website is online maar wellicht nog niet compleet