Geld verdienen met je website

Verdien geld met je website,

Wanneer je een website of blog hebt waar dagelijks veel bezoekers op komen kun je dit ook gebruiken om hiermee  geld te verdienen.

Je kan er dan voor kiezen om affiliate links op je website te plaatsen , ofwel advertenties van andere bedrijven op je website te plaatsen. Op deze wijze genereer jij bezoekers ofwel clicks voor een derde partij ( adverteerder ) waarvoor jij een vergoeding per click of per opdracht of dergelijks ontvangt. Dit is per adverteerder verschillend
Het meest bekende is denk ik wel om uitgever van Google Ad-Words te zijn ,dit kan door een Google Ad-sense account aan te maken. Als je daar een account hebt kun je heel makkelijk advertenties maken en waarbij google voor jouw site relavante en steeds wisselende advertenties op je website weergeeft. ( zoals hier rechts )
Bij Google ad-sense krijg je betaald per click .

Er zijn ook bedrijven die affiliate programmas aanbieden zoals onder ander Daisycon en Affiliatepartners.
Bij hun kun je je aanmelden en nadat hun je website hebben gekeurd kun je hier een account verkrijgen en kan je kiezen uit een aanbod van affiliate programma’s welke je op je website kan plaatsen. Bij zulke bedrijven is de manier van kosten vergoeding ook vaak per afgesloten polis (sale ) of per lead of iets dergelijks , en voor sommige affiliate links worden uiteenlopend van een paar centen tot tientallen euro’s betaald.

Veel van die bedrijven hebben ook affiliate links welke je kan versturen als mail , maar let hier mee op ga niet zomaar rond lopen mailen , hier zijn namelijk strikte voorwaarden aan gebonden. Wanneer je je hier niet aan houdt wordt dat gezien als spam en kan je daar een fikse boete voor krijgen.  • De ontvangers moeten vooraf toestemming hebben gegeven voor het verzenden van periodieke mailings. De ontvanger heeft bijvoorbeeld op een webformulier aangegeven een nieuwsbrief of aanbieding van een bedrijf te willen ontvangen. (opt-in verklaring door bijvoorbeeld een bevestigingsmail na aanmelding )
  • Het e-mailbericht bevat de correcte en werkelijke identiteit van de afzender van de e-mail. Het anoniem verzenden van een mailing of vanuit een Hotmail adres zonder verdere vermelding van afzender is dus niet toegestaan.
  • Het e-mailbericht bevat een geldig e-mail- of website-adres dat een ontvanger kan gebruiken om zich af te melden. Deze werkwijze wordt ook wel het opt-in en opt-out principe genoemd.

Het is wel zo dat als je een groot email bestand hebt je er flink mee kan verdienen, tot wel duizende euro’s per maand of zelfs per mailing ! Maar laat je eerst informeren wat wel en wat niet is toegestaan.

Vaak zie je dat informatieve en vergelijkings website’s gebruik maken van deze affiliate marketing.

Dus : Wil je snel veel geld verdienen door middel van je website op internet , eigenlijk is de enigste voorwaarde dat er veel bezoekers per dag moeten komen, en als kersje op de taart veel nieuwsbrief aanmeldingen !!!


 

4 Reacties.

  1. GRATIS je website/webshop promoten - pingback on 9 mei 2012 @ 17:18
  2. Interesant 😎 ik zal eens kijken of ik iets verzonnen krijg

Trackbacks en Pingbacks: