Met Ad-Words adverteren op internet

Google Ad-Words is een relatief goedkope en efficiënte manier om op het internet te adverteren.Rechts ziet u een weergave van een ad-words beeld advertentie.Verder zijn bij de Google zoekresultaten de bovenste kolom met zoekresultaten en de rij aan de rechts kant met zoekresultaten ook Ad-words advertenties.

Enkele voordelen zijn dat u zelf uw dagelijkse reclame budget kan instellen voor uw advertentie’s , u kan een regio aangeven waar de advertenties worden weergegeven en de resultaten zijn vrijwel direct meetbaar. Tevens kunt u starten , stoppen of pauzeren met adverteren op elk gewenst moment.
Wel is het essentieel dat u een goede website of webpagina’s heeft waar de advertenties op ‘landen’ want anders klikt de gebruiker uw site gelijk weer weg en dan is het zonde van uw advertentie kosten.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om een campagne te starten maar heeft u geen tijd om u hier in te verdiepen of in te stellen kan ik dat ook voor u verzorgen.

Door de advertentie goed te maken kan dit ook nog een verschil maken in de kosten per click , want u betaalt namelijk per keer dat uw advertentie wordt aangeklikt en niet hoe vaak deze wordt weergegeven.

Om voor u een Ad-words campagne in te stellen reken ik eenmalig een bedrag van € 150,00 en daarna 10% van de advertentie kosten , dit voor het optimalisatie onderhoud. ( Prijzen exclusief de geldende Btw )

Wat ik niet verzorg is het ontwerpen van beeldadvertentie’s zoals recht weergeven , wel kan ik de campagne zo voor u instellen dat de door u aangeleverde beeldadvertenties worden weergegeven.

Indien u meer informatie over adverteren via ad-words wilt en wat ik daarin kan betekenen voor u neem dan contact met mij op en ik zal u graag te woord staan.